Voorstellen van Rosmarijne Boontjes


Mijn naam is Rosmarijne Boontjes (’79). Ik woon samen met Ron en we hebben twee prachtige dochters Carys ('12) en Maika ('17).
Ik word erg blij van momenten van stilte, de eenvoud van de natuur, de puurheid van mijn dochters, zijn in het moment.


Al sinds mijn kindertijd ben ik opgegroeid met klassieke homeopathie en allerlei natuurlijke geneeswijzen en spiritualiteit. Ik wilde in eerste instantie veterinair (dieren) homeopaath worden, maar doordat die opleiding nog in de kinderschoenen stond ben ik op mijn 18e begonnen met de Academie voor Natuurgeneeswijze in Hilversum, studierichting klassieke homeopathie. Mijn praktijk heb ik sinds 2004.

Het leukste van de praktijk vind ik de afwisseling van alles wat ik doe. De gesprekken met mensen in een klassiek homeopathisch consult, het uittesten van je orgaan energie met de lecher antenne, het testen met de biotensor, de fysieke aanraking bij een massage, de beweging met de Dru yoga, het spiegelen met het kindertolken, het energetische werken met de Nederlandse bloesems.
De kern van al mijn behandelingen is het laten doorstromen van de levensenergie. Ik luister, voel, verbind, breng bewustzijn in je proces en laat je op eigen benen staan.

Kernwoorden die bij mij als therapeut passen: hoogsensitief, rustig en evenwichtig, openhartig, openminded.

Opleidingen

Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum (HBO-niveau) – klassieke homeopathie (1997-2003)
Dagopleiding bloesemtherapie en vervolgcursus bij Bram Zaalberg (2003-2005)
Dru Yoga Docentenopleiding (2006-2010)
Ayurvedische massage - Alveda (2009).
Training tot kindertolk- PresentChild methode (2010-2011)
Verloskundige begeleiding met Klassieke homeopathie (2013)
Indiase Hoofdmassage (2014)
Medische basiskennis en psychosociale kennis (2015-2016) - Stichting Hoger Onderwijs Nederland. Ik voldoe hiermee aan de Plato termen. Dit diploma is van belang voor de vergoeding van mijn consulten bij jou verzekering.
Human detox therapy bij Ton Jansen; het ontstoren van reguliere medicatie (2017)
Lecher Antenne cursus (2018 en nogmaals in 2019)
Homeopathie verdieping in medicijnen (2019-2020)

Ieder jaar volg ik (medische) nascholingen om bij te blijven op mijn vakgebied. Alle kennis integreer ik in mijn praktijk.