over Rosmarijne

IK BEN

Hallo, ik ben Rosmarijne en in mijn praktijk geef ik jou waardevolle tools om terug te gaan naar je eigen Bron en jezelf van binnenuit te helen.

Ik volg mijn hart

Voor mij is mijn praktijk een rijkdom van levenswijsheid die tot stand is gekomen door vanaf mijn geboorte te kiezen voor heelheid, transformatie en innerlijk werk. Geboren in een liefdevol gezin met twee bewuste, wijze ouders, werd ik gestimuleerd om altijd mijn hart te volgen. Op mijn 18e begon ik met de academie voor Natuurgeneeskunde – studierichting klassieke homeopathie. Op mijn 24e begon ik mijn eigen praktijk, dus nu al ruim 20 jaar!

Doordat ik zoveel opleidingen, cursussen, trainingen en innerlijk werk heb gedaan en continu doe, heb ik een waardevolle mix van ingrediënten verzameld die ik afstem op jouw behoefte, jouw hulpvraag.

Levend water als gevoelselement

Ook WATER is een belangrijk aspect in mijn werk. Het levende wezen van water is een belangrijk onderschat element in het helen van je lichaam. Het drinken van water met een natuurlijke, kristallijne structuur, zorgt ervoor dat water daadwerkelijk je lichaam en organen kan hydrateren en afvalstoffen kan verwijderen. Het drinken van water met een hoge energetische kracht gééft levensenergie en zorgt voor een optimale verbinding met de kosmische en aardse energie. Dit water kan gewoon thuis bij jou uit de kraan komen met een vitalisator van Gaia Aqua.

Daarnaast is water ook een belangrijk element in mijzelf. Ik ben een gevoelsmens en zeer sensitief en heldervoelend. Ik kan bijvoorbeeld heel goed voelen en intunen wat je nodig hebt.

Hier word ik blij van:

Ik hou van de natuur, dieren, rust en vrijheid.  Ik ben gezegend met een liefdevolle man en twee prachtige dochters.

Daarbij word ik heel enthousiast van de Nieuwe Aarde – het nieuwe bewustzijn wat voor veel mensen voelbaar is als je afgestemd bent op de liefdevolle energie om je heen. Steeds weer loslaten van oude laagjes om werkelijk JE ZELF te kunnen ZIJN in deze wereld. Dat doe ik door in contact te zijn met mijn lichaam, de aarde, mijn hart en creatief bezig te zijn.

Dit kan ik voor je doen:

Heel graag werk ik met jou samen om je te helpen met de ‘strubbelingen’ in je leven. Je lichaam, geest en ziel vertellen jou continu waar jij geheeld mag worden en ik laat je op eigen benen staan. Dit doe ik door naar je te luisteren, je unieke symptomen te vertalen naar een homeopathische remedie en/of bloesemremedie en lichaamswerk te doen. Het lezen en helen van je energie geeft je inzicht in de onderliggende patronen. Ieder mens heeft een unieke blauwdruk mee gekregen. Ik voel het als mijn passie om deze tot volle wasdom te laten komen. Je voelt daardoor meer vrijheid, vreugde en het stroomt tussen jou en je omgeving. Je bent blij met je leven zoals het is. Hoe waardevol is dat?

 

Liefs,
Rosmarijne Boontjes
Voorstellen Rosmarijne<br />

Opleidingen, trainingen en zelfontwikkeling:

Al sinds mijn kindertijd ben ik opgegroeid met klassieke homeopathie en allerlei natuurlijke geneeswijzen en spiritualiteit.

Door mijn vele interesses raak ik nooit uitgeleerd en heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd. Ook heb ik diverse persoonlijke therapie trajecten doorlopen met o.a. klassieke homeopathie, bloesemtherapie, systemisch werk, lichaamswerk, dru yoga privé sessies, psychotherapie, emdr, acces consciousness, meditaties en intuïtief schrijven.

klassieke homeopathie

Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum – klassieke homeopathie (1997-2003)

Human detox therapy bij Ton Jansen; het ontstoren van reguliere medicatie (2017)

Homeopathie verdieping in medicijnen (2019-2020)

Jaarlijks 3 nascholingen voor klassieke homeopathie

Medische basiskennis en psychosociale kennis herhaling  (2015-2016)

Nederlandse bloesemtherapie

Dagopleiding bloesemtherapie en vervolgcursus bij Bram Zaalberg (2003-2005)

present child

Training tot kindertolk- PresentChild methode (2010-2011) en nascholingen,

Dru yoga

Dru Yoga Docentenopleiding (2006-2010)
Dru meditatie opleiding (2021 – 2024)

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage – Alveda (2009)
Indiase hoofdmassage (2014)

Biotensor / lecher antenne

Energetisch testen met meetinstrumenten. Healthcare academy

Dit vind ik inspirerende boeken:

Becoming supernatural

Dr. Joe Dispenza

De verboden vrouw spreekt

Pamela Kribbe

Morgenster

Isabella Sophia

Ja, ik wil een holistische behandeling

7 + 4 =

Wie?

Hoi, ik ben Rosmarijne, klassiek homeopaat, bloesemtherapeut, yoga en meditatie docent, ayurvedisch masseur, kindertolk, levend water expert en bovenal moeder van 2 prachtige dochters.

contact

Rosmarijne Boontjes
Praktijk voor natuurgerichte therapieën

06-19730870 | info@rosmarijne.nl
Wieksloterweg WZ 17  3763 LH  Soest