Natuur genees kunde

De natuur als wegwijzer in de nieuwe tijd

Werkwijze Rosmarijne

Holistische behandeling op maat

Samen met mij ga je ontdekken welke verborgen schatten er op je liggen te wachten in je innerlijke stilte en jouw levensbron.

Na een uitgebreide intake, gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw strubbelingen in het leven. Deze fysieke, mentale, emotionele of spirituele vragen neem ik allemaal mee in het consult. Een holistische aanpak op maat, individueel op jou vragen afgestemd!

De biotensor en de lecher antenne zijn meetinstrumenten waarmee ik de middelen specifiek uit kan testen.

Heling op universeel niveau

Jouw levensdoel komt ook ter sprake. Wat is het doel van jouw leven, wat kom je hier brengen? Het is belangrijk om te weten waar je naar toe wilt bewegen.

Met het transmuteren van emoties, reading en healing en een homeopathisch medicijn of bloesemremedie  als ondersteuning, bewandel jij de weg naar binnen. Alleen dáár, in die diepe innerlijke stilte, kan heling plaats vinden op universeel niveau.

 

“Leer opnieuw, op een nieuw level, op een dieper niveau, te luisteren naar je wijze, rustige, innerlijke stem en je innerlijke stilte.

Hoe lang duurt een consult bij Rosmarijne?

Ik vind het heel belangrijk om in het moment te werken, zonder tijdsdruk. Daarom duren mijn eerste consulten gemiddeld 1.5 tot 2 uur en het vervolg consult 1 tot 1,5 uur.

 

Belangrijke formulieren:

Voor het aanleggen van mijn dossier (met geheim plicht) heb ik van jou de volgende ingevulde formulieren nodig voor het eerste consult:

Download behandelovereenkomst

Download Intake formulier

Download privacy verklaring

Wie?

Hoi, ik ben Rosmarijne, klassiek homeopaat, bloesemtherapeut, yoga en meditatie docent, ayurvedisch masseur, kindertolk, levend water expert en bovenal moeder van 2 prachtige dochters.

contact

Rosmarijne Boontjes
Praktijk voor natuurgerichte therapieën

06-19730870 | info@rosmarijne.nl
Wieksloterweg WZ 17  3763 LH  Soest