Dru yoga en meditatie

  Thuiskomen bij jezelf

dru yoga | dru meditatie,
ademhaling | ontspanning

 

Zondagmiddag van 13.15 uur tot 16.15 uur

7 april

Op een prachtige locatie aan de rand van het bos, vind je een paradijs waar je helemaal jezelf kunt zijn. Laat jezelf verwennen met heerlijke zachte bewegingen vanuit je hart. De dru yoga dankt haar naam aan de poolster die altijd op dezelfde plek aan de hemel staat. Stil en onbeweeglijk vol kracht en licht. Het herinnert ons aan de eeuwige stilte in onszelf die er altijd is. Ook al lijkt de wereld voorbij te denderen en vraagt het dagelijkse leven veel van je aandacht.

Voel je gedragen door zachte muziek, het rustige ritme van je ademhaling en je hart. Voel hoe de spanning uit je lijf in de aarde verdwijnt en hoe er weer zachtheid, licht en nieuwe energie in je komt. Loskomen van patronen die je al zo lang met je meedraagt. Het is tijd voor overgave en acceptatie.

Kom thuis bij jezelf. Open je voor nieuwe lichtfrequenties vol liefde. En als een feniks uit de as herrijs jij na deze middag.

Puur. Mooi. Krachtig. Kwetsbaar en zacht.

Deze dag heeft mij verheldering gebracht. Dat ik uit al die gevoelens mijn kracht mag halen. Ik voelde me gedragen. Echt een moment voor mezelf. De meditatie vond ik heel fijn. Helder en duidelijk, volgbaar. Waardoor ik snel in contact kom met mezelf, één ben met mezelf.

Rosmarijne is aanwezig in al haar liefde. Ze heeft een groot hart. Ik kan bij haar helemaal mezelf zijn.

Judith

Zen zijn in het dagelijkse leven

Ruimte in je hart

ontspanning

universele wijsheid uit de bron

De prijs is 57 euro

Dit is inclusief thee, koffie, lekkers en een bijzondere locatie nabij het bos.

De groep is klein, maximaal 8 personen. Zo kan ik iedereen oprechte aandacht geven.
Mocht je fysieke klachten hebben, dan kan ik ervoor zorgen dat je de oefeningen met aanpassingen toch mee kunt doen.

De oefeningen stem ik af op de behoefte en intentie van de groep.

Wie?

Hoi, ik ben Rosmarijne, klassiek homeopaat, bloesemtherapeut, yoga en meditatie docent, ayurvedisch masseur, kindertolk, levend water expert en bovenal moeder van 2 prachtige dochters.

contact

Rosmarijne Boontjes
Praktijk voor natuurgerichte therapieën

06-19730870 | info@rosmarijne.nl
Wieksloterweg WZ 17  3763 LH  Soest