Werkwijze


Mijn praktijk heb ik sinds januari 2004. De sfeer in de praktijk is open en vertrouwelijk. De behandeling is doeltreffend, snel en veilig te noemen.
Ik luister met een open hart en mind naar jou. Ik ben geïnteresseerd in wat jou bezig houd in het leven en geef inzicht in de onderliggende laag. Ik maak je bewust van je patronen en doordat je inzicht krijgt, kun je hier zelf naar handelen.


Als je de eerste keer contact met mij opneemt, stuur ik je per mail een behandelovereenkomst en een intake formulier.
In het intake-gesprek, die 1.5 uur duurt , word je hulpvraag duidelijk. Ook wil ik weten wie JIJ bent, wat maakt jou uniek en bijzonder? Zo krijg ik een totaal beeld van jou waarop ik mijn behandeling afstem.

Na het gesprek zijn er verschillende mogelijkheden die ik toepas. Dit is afgestemd op jou hulpvraag en is dus bij iedereen verschillend:
 • Aarden van jou energie door middel van een oefening.
 • Energetisch plaatjes bekijken, deze bespreken en zo inzicht geven in jou hulpvraag. De onderliggende laag wordt bewust.
 • Testen met een biotensor. Dit is een energetisch meetapparaat.
  Met de biotensor spoor ik blokkades op in de energie, welke ik direct met bloesemremedies herstel.
  Ik kan jou voeding uittesten wat goed voor je is. Dit is handig bij voedselintolerantie of vermoeden op een allergie.
  Ik werk ook met testdozen waarin allergenen zitten. Ik test voedingssupplementen en kruidenpreparaten uit indien extra nodig.
  Ik test welk klassiek homeopathisch middel het beste bij jou past, na het gesprek.
 • Bloesemremedies; zoek ik intuïtief uit en geef ik in een flesje mee.
 • Klassieke homeopathie : ik zoek een middel uit die zo veel mogelijk op jou afgestemd is. Soms is het nodig om nog te repertoriseren en dan geef ik het middel later mee.
Na het eerste consult wil ik graag al verbetering zien. Het hangt natuurlijk van het probleem af, maar het liefste zijn het aantal consulten zo gering mogelijk.