Klassieke Homeopathie - wat is klassieke homeopathie?


Klassieke homeopathie is een holistische geneeswijze. In de behandeling sta jij als mens centraal. Dat wil zeggen dat ik zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau in de behandeling mee neem.

Aan de hand van de opvallende, unieke en bijzondere symptomen kies ik het homeopathische middel die het meest overeenkomt met jou symptomen. Genezing vindt dus plaats op alle niveaus.


Klassieke homeopathie stimuleert jou zelfgenezende vermogen; jouw afweersysteem. Je kunt het vergelijken met een trein die van zijn rails gelopen is en niet meer kan rijden. Als de trein weer op de rails gezet wordt, kan het weer gaan rijden. Dit is ook wat het homeopathische middel met jou gezondheid kan doen; als je vastgelopen bent zorgt het ervoor dat de levensenergie weer kan stromen, waardoor je weer in beweging komt. Dit in beweging komen kun je zien als een proces van binnenuit wat aangeraakt wordt en naar buiten komt. Erkend mag worden, geheeld mag worden.

Ik zie de homeopathie als een prachtig hulpmiddel om mensen in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling te helpen. Een lichamelijke klacht kan een uiting zijn van vastgehouden emoties. Het zet zich dan vast in spieren of in organen. Door te onderzoeken wat er speelt en daar licht op te werpen, komt er weer beweging. Het wordt als het ware uit de schaduw gehaald en in het licht gezet. Homeopathie kan helpen om processen te versnellen of juist evenwicht te bieden in hectiek.

Voor meer achtergrond informatie kun je de folder downloaden of de website van de vereniging homeopathie bezoeken.

Een eerste consult duurt twee uur.
Een vervolgconsult (na ongeveer 4 weken) duurt gemiddeld 90 minuten.


Ja, ik wil een holistische behandeling voor meer vrijheid in mijn leven.