Ontstoren van reguliere medicatie en vaccinatie

Wat is homeopathic detox therapy?

Homeopathic Detox Therapy is een methode om stoffen die voor het lichaam belastend zijn, op meerdere energie niveaus te ontgiften/ ontstoren. In de praktijk blijkt dat veel allopathische geneesmiddelen een blijvende verstoring kunnen veroorzaken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Denk aan bijvoorbeeld anticonceptie met de pil of hormoonspiraal, hormoonzalf, vaccinaties, (tandarts)- verdovingen, drugs, verf- en oplosmiddelen, omgevingsvervuiling.

Vanaf de geboorte en zelfs al ervoor komt een mens in aanraking met stoffen die belastend kunnen zijn voor het lichaam. Het lichaam heeft uitstekende manieren om deze af te voeren, maar gaandeweg kunnen de toxische stoffen zich opstapelen en kan het lichaam deze niet meer voldoende afvoeren. Ieder mens zit anders in elkaar, dus de één zal hier meer last van hebben dan de ander. Hierdoor kunnen op den duur (chronische) klachten ontstaan.

.

Hoe kun je reguliere medicatie en vaccinaties ontstoren?

Met homeopathische middelen die gemaakt zijn van de belastende stoffen,

Naast de homeopathie maak ik gebruik van voedingssupplementen. Deze helpen het lichaam om de vrijgekomen belastende stoffen af te voeren. Gevitaliseerd water is daarbij ook ondersteunend.

De gemiddelde duur van het ontstoren is 8 weken.

Wie?

Hoi, ik ben Rosmarijne, klassiek homeopaat, bloesemtherapeut, yoga en meditatie docent, ayurvedisch masseur, kindertolk, levend water expert en bovenal moeder van 2 prachtige dochters.

contact

Rosmarijne Boontjes
Praktijk voor natuurgerichte therapieën

06-19730870 | info@rosmarijne.nl
Wieksloterweg WZ 17  3763 LH  Soest