Klassieke homeopathie

holistische therapie

Klassieke homeopathie is een holistische geneeswijze. Ik luister naar je totale verhaal en schrijf je een homeopathisch middel voor die past bij JOU.

Je levensenergie wordt door het homeopathische middel in beweging gebracht waardoor je uit een bepaalde staat van zijn komt. Ook lichamelijke klachten kunnen zo genezen, immers; lichamelijke klachten volgen vaak de geest.

 

N

hooggevoeligheid begeleiden

N

Spirituele ontwikkeling

N

Angsten verminderen

N

Fysieke klachten

N

Stress en burn-out

N

Grenzen voelen

N

Depressie

N

Boosheid en frustratie

N

scheiding, overlijden

Zelfgenezend vermogen

                                                     

Klassieke homeopathie stimuleert jou zelfgenezende vermogen; jouw afweersysteem. Je kunt het vergelijken met een trein die van zijn rails gelopen is en niet meer kan rijden. Als de trein weer op de rails gezet wordt, kan het weer gaan rijden. Dit is ook wat het homeopathische middel met jou gezondheid kan doen; als je vastgelopen bent zorgt het ervoor dat de levensenergie weer kan stromen, waardoor je weer in beweging komt. Dit in beweging komen kun je zien als een proces van binnenuit wat aangeraakt wordt en naar buiten komt. Erkend mag worden, geheeld mag worden.

Aan de hand van de opvallende, unieke en bijzondere symptomen én kies ik het homeopathische middel die het meest overeenkomt met jou symptomen. Genezing vindt dus plaats op alle niveaus.

 klassieke homeopathie en hoogsensitiviteit

                                                     

Iedere homeopaat heeft zijn/haar eigen specialiteit. Ik ben gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en energetisch genezen.

De mensen die naar mij toe komen, zijn dan ook veelal hoogsensitief. Mijn afstudeerscriptie schreef ik over de homeopathische behandeling bij hoogsensitieve personen. Omdat mensen die extra prikkels te verwerken hebben, nou eenmaal ook gevoeliger reageren op homeopathie.

in de praktijk

Je bent bijvoorbeeld hoogsensitief. Je hebt veel creatieve ideeën en wil ze graag verwezenlijken. Maar je bent moe van al die extra prikkels die je aan het verwerken bent. Je raakt geïrriteerd, loopt te stressen en krijgt bijvoorbeeld buikpijn, rugpijn hoofdpijn, slaapklachten van alles. En dan wil je ook nog vriendelijk, zen en gelukkig rondlopen. Maar dat lukt nou net even niet omdat je ook nog 100 ballen hoog houdt.

Bij een dokter krijg je dan misschien een rustgevend middeltje of een onderdrukker van je dagelijkse pijntjes. Maar van binnen weet je… er zit meer onder deze klachten en je wil de oorzaak aanpakken en niet de symptomen onderdrukken.

Bij mij kun je terecht met jezelf als mens. Met alles erop en eraan. En ik heb geleerd hoe ik jouw totale ‘klachten’ kan behandelen met een klassiek homeopathisch middel, wat helemaal afgestemd is op jou. Niet alles is te genezen of te behandelen. Daar ben ik altijd heel eerlijk in. Samen kijken we wat mogelijk en haalbaar is.

 klassieke homeopathie en kinderen

                                                

Hoogsensitieve kinderen voelen en ervaren meer prikkels. Zien ‘andere, onzichtbare’ dingen en varen wel bij rust en eenvoud in een wereld die toch al zo vol prikkels is.

Voel je welkom met je kind om je kind te helpen met bijvoorbeeld:

N

hoogsensitief

N

overprikkeling

N

Angsten

N

angst voor afwijzing

N

Verlegenheid

N

Slaapproblemen

N

ADHD/ ADD

N

Onzekerheid over zichzelf

N

scheiding ouders

Spirituele homeopathie

Spirituele homeopathie

                                                     

Ik zie de homeopathie als een prachtig hulpmiddel om mensen in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling te helpen.
Samen gaan we diepere lagen onderzoeken. Ik gebruik mijn invoelende vermogen om samen met jou naar de diepere laag te gaan van jouw hulpvraag.

Reading en healing van jouw energie met daarbij hulp van een klassiek homeopathisch middel om daadwerkelijke transformatie en transmutatie te ervaren.

Door te onderzoeken wat er speelt en daar licht op te werpen, komt er weer beweging. Het wordt als het ware uit de schaduw gehaald en in het licht gezet. Homeopathie kan helpen om processen te transformeren en evenwicht te bieden.

Jaloezie

Toen haar broertje net geboren was, keek onze dochter er niet naar om. Ze maakte geen contact met hem.
Overduidelijk had ze moeite met zijn aanwezigheid en dat ze de aandacht van papa en mama in eens met hem moest delen.
De volgende dag was de verandering na de homeopahie onmiskenbaar: onze dochter hing over de box te lachen en grappen met haar broertje.
Voor het eerst maakte ze echt contact en kon ze plezier met hem hebben.

Meisje, 2.5 jaar

Kern

Rosmarijne heeft mijn puber dochter Laurien op een rustige , kernachtige en oprechte wijze geholpen. Ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen.

Laurien, 14 jaar

Fragiel en kwetsbaar kind

Rosmarijne wist met haar benadering en behandeling zo op ons kwetsbare en fragiele kind aan te sluiten, dat onze dochter meer uit haar schulp kroop en minder verlegen werd.  Ze voelde zich steviger en zelfverzerder.

Meisje, 7 jaar

De werking van homeopathie

                                                     

 Klassieke homeopathie is 100% natuurlijk. De oorsprong komt van een plant, dier, mineraal of bijvoorbeeld een ziekteverwekker (nosode).

Ik zal het proberen uit te leggen in Jip en Janneke taal:
Een homeopathisch middel is bijvoorbeeld gemaakt van bijengif. Daarvoor is in het allereerste begin gebruik gemaakt van maar één bij, waarbij het gif opgevangen is. Dit gif word verdund en geschud, verdund en geschud, verdund en geschud. En zo bijvoorbeeld 100 of 1000 keer in een bepaalde verhouding water. De moleculen zijn niet meer terug te vinden. Maar omdat water een opneembaar vermogen heeft van alle informatie waarmee het in aanraking komt, neemt het deze specifieke informatie van het bijengif in zich op.
Maar dat niet alleen, door het potentiëren krijgt de oorspronkelijke stof andere eigenschappen. Het is nu in staat om symptomen te genezen die oorspronkelijk door de materiële stof veroorzaakt worden. In het geval van bijengif, kan het homeopathische middel dat gemaakt is van bijengif, de symptomen helen van zwelling, roodheid, allergie. Het mensbeeld past bij het plaatje ‘een bezig bijtje’, dus altijd in de weer en kan moeilijk stilzitten.

Om homeopathie te verklaren, moet de wetenschap het dus niet zoeken bij materiële stoffen, maar in de quantumfysica. Want energie is er altijd en overal; ook al kunnen we dat met onze gewone zintuigen niet waarnemen.

Ook goed om te weten; er worden geen dieren, planten of mineralen geofferd.  Het homeopathische middel kan gedupliceerd worden. Het belast de natuur niet, het is goedkoop en het bied een natuurlijke genezing op alle niveaus.

Wie?

Hoi, ik ben Rosmarijne, klassiek homeopaat, bloesemtherapeut, yoga en meditatie docent, ayurvedisch masseur, kindertolk, levend water expert en bovenal moeder van 2 prachtige dochters.

contact

Rosmarijne Boontjes
Praktijk voor natuurgerichte therapieën

06-19730870 | info@rosmarijne.nl
Wieksloterweg WZ 17  3763 LH  Soest