healing en reading

Wat is reading en healing

In mijn praktijk vind ik het fijn om na het gesprek, ook nog de energie van iemand te ‘lezen’. Dit doe ik door met mijn innerlijke oog te kijken waar iemand is in zijn energie. Soms is iemand met haar energie ver in de toekomst en niet in het hier en nu. Of ik zie bepaalde ‘beelden’ die als symbolen tot mij komen.

Deze bespreek ik met jou en vaak is de herkenning dan groot. het is het onderliggende gevoel wat iemand heeft en waar vaak geen woorden voor zijn.

Met bloesemremedies breng ik balans in de aura, ofwel het energieveld. Dit is direct te voelen als helend en rustgevend. Oude blokkades kunnen direct oplossen en energie kan weer in beweging komen. Dat voelt als warmte, koude, tintelingen of gapen.

 

Transmuteren

In ons leven hebben we allemaal een rode draad van pijn die steeds weer terug komt. Met het transmuteren van emoties, kunnen deze pijnlichamen ophouden te bestaan en terug keren naar de bron. Daarna komt er een deel van je zielewezen terug en vind er heling plaats. De ervaring is dat dit echt oplucht en ruimte geeft.

Ik breng je in een meditatie terug naar je lichaam, en via je lichaam keer je terug naar oude gebeurtenissen van vroeger. Dit doe je als waarnemer en niet als slachtoffer. Door te erkennen dat iets je gedoend heeft, komt er dankbaarheid en gezien worden voor in de plaats. Je innerlijke kind kan geheeld worden.

Reading en healing doe ik alleen na toestemming van jou.

 

Je zelf helen met bloesems

De Nederlandse bloesemremedies geven een diep inzicht en heling op spiritueel en emotioneel niveau. Ze brengen door hun hoge trillingsenergie bewustzijn in gebieden waar nog verdichting in de energie zit.

Ik werk graag met de helende energie van deze bloesems omdat ze á la minuut iets kunnen veranderen.

Met healings zie ik bijvoorbeeld waar de energie blokkeert en niet doorstroomt. Door uitwendig te druppelen met een specifieke bloesemremedie, lost het op en wordt het letterlijk lichter.

bloesemtherapie
Wie?

Hoi, ik ben Rosmarijne, klassiek homeopaat, bloesemtherapeut, yoga en meditatie docent, ayurvedisch masseur, kindertolk, levend water expert en bovenal moeder van 2 prachtige dochters.

contact

Rosmarijne Boontjes
Praktijk voor natuurgerichte therapieën

06-19730870 | info@rosmarijne.nl
Wieksloterweg WZ 17  3763 LH  Soest